Thursday, October 20, 2011

Setahun Berlalu(191010)

Genap setahun arwah ayah tinggalkan kitaorg.. cepat nyer masa berlalu tp mcm ner cerita pasal ayah x lekang dr cerita seharian kat rumah rasa mcm biasa mcm arwah ada jee... Insyaallah sampai bila2 pun ayah tetap di hati... Saje jee nak update gamba2 kenang2an ibu & ayah nie masa gi holiday kat kuching..suka sangat tengok mcm loving couple sesgt.. :) then yg penting tuk myra kenal rupa atuk mcm ner bila dah besar nnt....





Al-fatihah semoga roh ayah dicucuri rahmat Amin Ya Rabbal Alamin.....

0 comments: